Δες εδώ ότι η σύσφιξη προσώπου είναι μια διαδικασία, την οποία ακολουθούν πάρα πολλές γυναίκες σε όλο τον κόσμο. Αυτό συμβαίνει από τη στιγμή που από μια ηλικία και μετά η επιδερμίδα χαλαρώνει και αλλοιώνεται η εξωτερική εμφάνιση.

Το Synchroline Terproline PROMO με Terproline Face Αντιρυτιδική, Συσφικτική & Ενυδατική Κρέμα Προσώπου & Λαιμού, 50ml & ΔΩΡΟ Terproline Contour Eyes & Lips Κρέμα Σύσφιξης για τα Μάτια & τα Χείλη, 15ml είναι ένα ποιοτικό σετ, το οποίο υπόσχεται άμεση δράση και ικανοποιητικά αποτελέσματα μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Και τα δύο σκευάσματα βελτιώνουν ορατά την όψη και διατηρούν την ελαστικότητα και τον τόνο της επιδερμίδας. Το πρώτο προϊόν είναι μια κρέμα σύσφιξης, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε καθημερινή βάση τόσο στο πρόσωπο, όσο και στο λαιμό. Παρέχει πλούσια ενυδατική δράση. Επιπλέον, ανεβάζει το περίγραμμα του προσώπου που έχει χαλαρώσει και επαναφέρει τη νεανική ομορφιά.

Θεωρείται ιδανική επιλογή για την πρόληψη των ρυτίδων που προκαλούνται από την απώλεια τόνου του δέρματος και ελαστικότητας ή εξαιτίας διαδικασιών αδυνατίσματος. Παράλληλα, βοηθάει στην προστασία και τη βελτίωση της κατάστασης του δέρματος πριν και μετά τις παρεμβάσεις, όπως η βλεφαροπλαστική, χημικά peeling και θεραπείες λέιζερ.

Το δεύτερο σκεύασμα βελτιώνει ορατά την ποιότητα των ευαίσθητων περιοχών γύρω από τα μάτια και το περίγραμμα των χειλιών, αυξάνοντας την ελαστικότητα και τον τόνο τους. Ανυψώνει το άνω βλέφαρο και μειώνει την ορατά τις σακούλες και τους μαύρους κύκλους Ακόμη, αναστέλλει το σχηματισμό ρυτίδων, μειώνει το βάθος των υπαρχόντων ρυτίδων και ασκεί καταπραϋντική δράση.