Δεν είναι λίγες οι γυναίκες που επιλέγουν άμεσα τη σύσφιξη προσώπου με προϊόντα που θα βρεις εδώ, προκειμένου να προλάβουν σε αρχικό στάδιο τη χαλάρωση της επιδερμίδας και να μη χρειαστεί να χάσει πρώτα αυτή την ελαστικότητά της.

Το Endocare Ampoules SCA Biorepair Index 40% Aμπούλες μίας Δόσης για Εντατική Θεραπεία Σύσφιξης & Επανόρθωσης, 7 amps x 1 ml είναι ένα εξελιγμένο σκεύασμα, το οποίο υπόσχεται άμεσα αποτελέσματα που διαρκούν περισσότερο. Η συγκεκριμένη θεραπευτική αγωγή είναι ιδανική για τα πιο ώριμα δέρματα ή για επιδερμίδες με έντονα σημάδια φωτογήρανσης.

Οι συγκεκριμένες αμπούλες μίας δόσης προσφέρουν εντατική θεραπεία σύσφιξης και επανόρθωσης. Διαθέτουν ισχυρή επανορθωτική, αντιγηραντική, συσφικτική και αντιοξειδωτική δράση. Στηρίζονται στην τεχνολογία SCA Biorepair, η οποία είναι μια από τις πιο ισχυρές φυσικές πηγές επανόρθωσης του δέρματος. H αναζήτηση μεθόδων που διεγείρουν τη φυσική διαδικασία επανόρθωσης του δέρματος, οδήγησε τη διεθνή φαρμακευτική εταιρεία IFC, η οποία είναι πρωτοπόρος στoν τομέα της βιο-δερματολογίας στην ανακάλυψη της τεχνολογίας SCA Biorepair.

Eίναι αποτέλεσμα μακροχρόνιων κλινικών ερευνών. Βασίζεται στο έκκριμα ενός μικρού σαλιγκαριού του Cryptomphalus Aspersa ( SCA ). To SCA περιέχει μία γκάμα συστατικών που ενεργοποιούν με φυσικό και ισορροπημένο τρόπο τους παράγοντες του δέρματος που παρουσιάζουν ελλιπή λειτουργία ( τα κύτταρα ινοβλάστες ).

Χάρη σε αυτό, τα Εndocare επαναφέρουν τον μεταβολισμό του δέρματος στα φυσιολογικά του επίπεδα. Έτσι, ακολουθεί η επανόρθωση της φθοράς και η «αναγέννηση» ακόμη και του πιο κατεστραμμένου ή γηρασμένου δέρματος.